”10 ani de zece” – expozitie aniversara ASJ

ASJ aduce spre atenția publicului, imaginile sub formă de afiș, de la cele mai importante proiecte organizate în cei zece ani. Expoziția este deschisă în foaierul Ateneului din Iași, pana pe 31 ianuarie 2018, de luni până vineri, între orele 10:00-16:00.

Astfel, se pot revedea fotografiile și primele afișe de la evenimente ca: „Întâlnirile ASJ cu jurnaliști din presa națională”, „Zilele Jurnalismului Local”, ediția din 2016 și 2017, „Journalism Summer School”, „Presa – o afacere din cuvinte”,„Iași, capitala renașterii naționale”, „ASJ în direct cu Moise Guran”, „Televiziunea, între divertisment și breaking news cu Dan Negru”, dar și alte proiecte care au marcat asociația și care au avut succes.

Expoziția reunește momente importante din presa locală, din mediul proiectelor studențești locale și naționale, în care ASJ a avut un cuvânt important de spus. De asemenea, expoziția este și o reverență simbolică în fața partenerilor media și a sponsorilor, care au susținut ideile și evenimentele ASJ în decursul celor zece ani de activitate.

Expoziție realizată cu sprijinul Ateneului din Iași.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: