10 ambasadori Vinul.ro vor fi investiti la Iasi

Zece manageri de restaurante din Iasi vor primi joi, 22 martie 2012, investitura de “Ambasadori Vinul.Ro”, in cadrul unei ceremonii care se va desfasura la Grand Hotel Traian, cu ocazia Targului Zilele Vinul.Ro.

Somelieri

Titulatura este una onorifica si vine ca recunoastere a eforturilor depuse de respectivii profesionisti pentru promovarea, in locatiile pe care le administreaza, a consumului si culturii vinului de calitate. Nominalizati sunt cei care au castigat premii si mentiuni in cadrul Galei HoReCa Iasi 2011 organizata la sfarsitul anului trecut de Vinul.Ro, OSR 2011 si Good Point.

Zilele Vinul.Ro la Iasi vor aduce in fata publicului din localitate 14 producatori si importatori activi pe piata din Romania, pentru doua zile (22-23 martie) de degustari, scoala a vinului, lansari si prezentari de vinuri, dar si numeroase premii si surprize pentru vizitatori (cutii cu vin, carti de specialitate, abonamente la revista).

Vor incanta publicul crame mai vechi sau mai noi din Romania (Averesti, Budureasca, Bucium, Casa Olteanu / Gramma Wines, Crama Oprisor, Cramele Recas, Domeniul Coroanei Segarcea, Domeniile Samburesti, LacertA, Vinarte), dar si importatori precum NelSand Brasov (prosecco-uri si vinuri din Toscana), Heinrig Distribution (marci celebre de vinuri din Australia, Franta, Spania, Chile, Bulgaria) sau IVEX (vinuri si produse alimentare specifice regiunii spaniole Valencia). Alaturi de expozantii veniti din toate colturile tarii, nu va lipsi si oferta locala, reprezentata de importatorul si comerciantul iesean de vinuri Good Point. In afara de importurile din portofoliul exclusiv, Good Point va prezenta in premiera si prima gama sub marca proprie (intitulata PUNCT), continand doua cupaje romanesti de exceptie oferite la un pret prietenos.

 

Revista Vinul.Ro, cea care va acorda distinctiile, este cea mai veche publicatie de specialitate din Romania si totodata organizator a numeroase evenimente de cunoastere si promovare a vinurilor de calitate, intre care si Premiile de Excelenta Vinul.Ro – singurul concurs cu juriu international pentru vinuri achizitionate de la raft.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: