1 iunie – petrecere de ziua copilului

Vă invităm la o minipetrecere de 2 ore în grădina locului de joacă, vineri, 1 iunie, de la 16:00 la 18:00 (dacă programul nu vă permite să ajungeți în intervalul acesta, în funcție de numărul de cereri poate fi prelungit până mai târziu).

Așadar, sunteti asteptati să creați amintiri – vă personalizați tricouri de familie, participați la o ședință foto profesionistă, vă jucați și vă bucurați de o după amiază în natură, vineri, 1 iunie, intre 16:00-18:00

INTRARE

Tariful este de 55 lei pentru un copil și un adult, include tricourile pentru personalizat (copil + adult), modele pentru inspirație și șabloane, suport din partea organizatorilor pentru a le realiza, culori textile, ședința foto cu pozele trimise apoi în format digital, fruit bar, apă plată. Pentru un al doilea însoțitor, tariful de intrare este de 30 lei. Familiile cu mai mulți copii achită prețul întreg pentru un copil și 50% din preț pentru frați / surori. Ca servicii extra, vi se pun  la dispoziție un meniu de băuturi răcoritoare și cafea din care puteți comanda ce doriți și posibilitatea de a printa pe loc în format 15×15 fotografiile realizate. Pentru detalii și rezervări, trimiteți mesaj pe pagina noastră sau sunați la 0756697214 (Mihaela).

INFO

Loc de joaca Montessori

Str. Toma Savescu 33 bis, Iasi

www.facebook.com/locdejoacabebe

PE ACEEASI TEMA:

Ziua Copilului alături de Papatram!

Alatură-te campaniei internaționale ‘’Our Windows, Our World”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

JAZZ PE LAC by CALI Quartet (II)

Romanul grafic „Beethoven, geniu nemuritor”, ilustrat de Remus Brezeanu, lansat online de ICR Berlin

Săptămâna teatrală la Ateneu | 13-19 iulie 2020

Recicleaza si primesti 50% reducere

Scrie un comentariu: