1 iunie e Ziua Portilor Deschise la TVR Iasi

Pitici cu mămici, tătici, bunici veniţi la TVR Iaşi! Duminică, 1 iunie, în intervalul orar 10.00 – 17.00, Sfetnicul-Ştie-Tot împreună cu personaje de basm, vă aşteaptă la TVR Iaşi!

Veţi afla cum se filmează o emisiune TV, cine stă în spatele camerelor de luat vederi, ce presupune o regie de televiziune şi câte şi mai câte dintre toate care se văd la televizor.

E 1 iunie, e Ziua Porţilor Deschise la TVR Iaşi! Pregătim pentru micii nostri vizitatori un tur al studioului de televiziune, scoala de mini-vedete, aerobic si lectii de miscare pentru pitici, cu Valentin, training de prezentă scenică cu Alina Cosoi. Dezvăluim toate surprizele duminică, 1 iunie, de la ora 10.00, la TVR Iasi!

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieti la nr. de telefon 0232.210.444 sau pe pagina de Facebook TVR Iasi: www.facebook.com/tvriasi.

Televiziunea Română invită micii telespectatori să-i deschidă portile si să viziteze studiourile din Bucureşti şi din ţară. Copiii, părinţii şi bunicii sunt asteptati la TVR Iasi pentru a descoperi copilăria “în cadre de filmare”.

INFO

TVR Iasi

Str. Lascar Catargi 33

www.facebook.com/tvriasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: