1 iunie e Ziua Portilor Deschise la TVR Iasi

Pitici cu mămici, tătici, bunici veniţi la TVR Iaşi! Duminică, 1 iunie, în intervalul orar 10.00 – 17.00, Sfetnicul-Ştie-Tot împreună cu personaje de basm, vă aşteaptă la TVR Iaşi!

Veţi afla cum se filmează o emisiune TV, cine stă în spatele camerelor de luat vederi, ce presupune o regie de televiziune şi câte şi mai câte dintre toate care se văd la televizor.

E 1 iunie, e Ziua Porţilor Deschise la TVR Iaşi! Pregătim pentru micii nostri vizitatori un tur al studioului de televiziune, scoala de mini-vedete, aerobic si lectii de miscare pentru pitici, cu Valentin, training de prezentă scenică cu Alina Cosoi. Dezvăluim toate surprizele duminică, 1 iunie, de la ora 10.00, la TVR Iasi!

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieti la nr. de telefon 0232.210.444 sau pe pagina de Facebook TVR Iasi: www.facebook.com/tvriasi.

Televiziunea Română invită micii telespectatori să-i deschidă portile si să viziteze studiourile din Bucureşti şi din ţară. Copiii, părinţii şi bunicii sunt asteptati la TVR Iasi pentru a descoperi copilăria “în cadre de filmare”.

INFO

TVR Iasi

Str. Lascar Catargi 33

www.facebook.com/tvriasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: