1-8 Martie: Sweet Texas Spring

1-8 martie, la Little Texas

În prima săptămână din luna martie, vino la Little Texas si bucură-te de vestitorii primăverii americane:  mărtisoare western, lalele rosii oferite din pălărie de cowboy de partenerii nostri – Florăria Tulip, si deserturi autentice americane, la preturi speciale.

Un desert pe zi, timp de 8 zile, la un pret special

Timp de 8 zile, am pregătit pentru clientii nostri pofticiosi 8 deserturi americane pline de savoare, la un pret special. Apple Pie, Texas Mud Cake, Brownie, Cheesecake si încă 4 deserturi delicioase vor fi scoase la licitatie pe pagina noastră de Facebook si vor putea fi cumpărate cu o reducere de 10%!

8 martie – Woman’s Day

De 8 martie, sărbătorim Ziua Femeii cu un decor vesel de primăvară, meniu à la carte Tex-Mex si un live show american cu trupa Soul Serenade, un trio aparte între voce si instrumente muzicale (chitară, mandolină, muzicută si tamburină), care vă va purta de pe străzile din Chicago până pe drumurile prăfuite din sud. Costumele western ale trupei si muzica traditională americană interpretată de cei trei artisti vor transforma seara de 8 martie într-un eveniment autentic american de neuitat.

REZERVARI

Informaţii şi rezervări: 0232/ 272 545. Let’s start a Sweet Texas Spring!

INFO

Little Texas

Stradela Moara de Vant nr. 31-33

www.littletexas.ro

www.facebook.com/pages/Little-Texas-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: