“Scripcarul pe acoperiş” se joacă la Casa Studenţilor

Spectatorii care au cumpărat bilete pentru musical-ul “Scripcarul pe acoperiş” vor putea urmări spectacolul într-o locaţie indoor, duminică, 23 iunie, de la ora 19.00. Din motive tehnice, spectacolul nu se mai joacă în aer liber, pe scena din Piaţa Palatului Culturii, ci în sala Casei de Cultură a Studenţilor.


Biletele au fost deja preschimbate pentru noua locaţie.  Mai sunt circa 20 de locuri pentru care încă nu s-au primit solicitări de preschimbare. Rugăm posesorii biletelor pentru spectacol care nu şi le-au preschimbat încă să se prezinte la Cortul FIE de pe bulevardul Ştefan cel Mare până sâmbătă, la orele 17.00.

De asemenea, posesorii de brăţări FIE, care ar fi dorit să urmărească spectacolul în picioare sunt anunţaţi că nu mai pot face acest lucru în locaţia indoor, din cauza spaţiului restrâns. Aceştia vor avea, însă, scaune rezervate la concertul Vunk şi Antonia din această seară, din Piaţa Palatului Culturii.

“Scripcarul pe acoperiş”, cel mai popular musical produs în România, se joacă duminică, 23 iunie, între orele 19.00- 22.00, la Casa Studenţilor, cu casa închisă. Spectacolul, semnat de Shalom Alecheim, este o reprezentaţie de forţă, cu peste 60 de oameni pe scenă care cântă şi dansează, acompaniaţi de o orchestră spectaculoasă, Hakeshet Klezmer Band, sub conducerea lui Ari Nagy Sandor. Musical-ul, o adaptare după povestirea lui Shalom Alehem – „Fiicele lui Tevye”, a primit numeroase distincţii în 2012:

  • Nominalizare la Gala Premiilor UNITER 2012 – Cea mai bună actriţă într-un rol secundar: Ioana Dragoş-Gajdo.
  • Nominalizare la Gala Premiilor UNITER 2012 – Cea mai bună scenografie – Vioara Bara.
  • Premiul special al Juriului, Festivalul Internaţional de Teatru ATELIER 2012 – Richard Balint.
  • Premiul pentru Cel mai bun coregraf, Festivalul Internaţional de Teatru ATELIER 2012 –András Loránt.

INFO

www.fieiasi.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: