„Surplus de oameni sau surplus de idei”, de Theodor-Cristian Popescu/ 10 februarie

„SURPLUS DE OAMENI SAU SURPLUS DE IDEI”, de Theodor - Cristian Popescu/ 10 februarie afis iasi www.iasifun.roSURPLUS DE OAMENI SAU SURPLUS DE IDEI

PIONIERII MIȘCĂRII INDEPENDENTE ÎN TEATRUL ROMÂNESC POST 1989

THEODOR – CRISTIAN POPESCU

Duminică, 10 februarie 2013, ora 19.00, regizorul Theodor – Cristian Popescu te așteaptă la FiX  pentru lansarea cărții Surplus de Oameni sau Surplus de Idei/ Pionierii mișcării independente în teatrul românesc post 1989. Theodor – Cristian va fi, bineânțeles prezent la eveniment și va provoca un dialog cu voi pe tema cărții. Deci, o lansare de carte atipică.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Universitatea de Arte George Enescu Iași.

„Necesitatea, ba chiar urgenta abordarii unei asemenea teme cu o rigoare de nivel academic e, din punctul meu de vedere, una indiscutabila. Iar faptul ca ea e investigata pentru prima data de catre unul din actorii sai de marca, de altfel si un profesor talentat si dedicat, pare sa constituie o garantie de veridicitate, dar si una de entuziasm scrutator”, spune Miruna Runcan, critic de teatru, despre cartea regizorului.

Theodor-Cristian Popescu a absolvit in 1994 Academia de Teatru si Film din Bucuresti, orientandu-se de la inceputul carierei catre textul contemporan. A fost rezident la Royal Court, iar in 2000 a plecat cu o bursa Fulbright la Universitatea din Montana (SUA). S-a stabilit in Canada, iar din 2004 are propria sa companie, care ii poarta numele. sursa: www.ziaruldeiasi.ro

UNDE?

La FiX. Cuza Vodă 10, la subsol.

REZERVARI

www.teatrufix.ro

0743 915 868

INFO

www.facebook.com/TeatruFix

www.facebook.com/events/595750913784119

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: