„Promotia Saptamanii” se lanseaza in Iasi cu reduceri mari la spectacolul „Lord Of The Dance”

Programul „Promotia Saptamanii” a luat fiinta in februarie 2011 si adresa publicului larg din Romania insa mare parte din spectacolele participante in cadrul proiectului aveau loc in Bucuresti. Saptamana aceasta este una speciala deoarece va aduce doua noutati absolute: promotia se va desfasura atat in orasul dumneavoastra cat si national si vor intra in promotie patru categorii de pret. Daca pana acum reducerea de 15% cuprindea maxim doua categorii de pret, saptamana aceasta sunt reduse 4 categorii de pret: (150 lei, 200 lei, 250 lei si 300 lei).

Probabil locuitorii Iasiului au aflat deja ca trupa de dans Lord Of The Dance va sustine un spectacol la Sala Sporturilor din Iasi, pe 6 Noiembrie 2011, de la ora 20.00. Toti iesenii care isi doresc sa mearga la spectacolul LORD OF THE DANCE pot beneficia in aceasta saptamana de o reducere de 15%!

Asadar, oricine cumpara in perioada 13-16 octombrie un bilet la reprezentatia LORD OF THE DANCE din Iasi, va beneficia de un pret mai mic cu 15% la categoriile de pret: 150 lei, 200 lei, 250 lei si 300 lei. Aceasta promotie este valabila de joi pana duminica inclusiv, (13-16 octombrie 2011) si este disponibila in urmatoarele puncte de vanzare: Magazinul Flanco – str. Silvestru nr 11, parter, Libraria Adevarul – B-dul Stefan cel Mare si Sfant nr 4, Agentia Opera – str. Stefan cel Mare nr 8A. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe BILETOO.ro.

Biletele pentru reprezentatia din Iasi pot fi cumparate si din Bucuresti, acestea gasindu-se in toata reteaua BILETOO: magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client ulterior de la punctele de vanzare mentionate.

Preturile biletelor pentru spectacolul din Iasi sunt urmatoarele:
– 300 lei: categoria VIP (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 255 lei
– 250 lei: categoria 1 (pret intreg)  –> cu reducerea de 15 % cumparatorul plateste doar 212,5 lei
– 200 lei: categoria 2  (pret intreg)  –> cu reducerea de 15 % cumparatorul plateste doar 170 lei
– 150 lei: categoria 3 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 127.5 lei
– 100 lei: categoria 4
–   50 lei: categoria 5

Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: