“De ce Romania poate fi o alternativa la China?” Afli la Conferinta Afaceri.ro Iasi

Vineri, 24 mai, vom afla “De ce Romania poate fi o alternativa la China”, in cadrul Conferintei Afaceri.ro care se va desfasura intre orele 9:00-17:00, la sediul Camerei de Comert si Industrie din Iasi.  Expunerea va fi sustinuta de Doina Cepalis, om de afaceri cu o bogata experienta, care a cunoscut in ultimii ani o ascensiune record, bazata pe relatiile cu partenerii externi.

Doina Cepalis

Conferinta de la Iasi are ca tematica strategiile de extindere pe pietele externe, oportunitati si nise, outsourcing si export. In acest context, am invitat-o pe doamna Doina Cepalis, care ne poate oferi o perspectiva unica asupra pietelor internationale”, a declarat Andreia Andrei, managerul conferintei.

Cu un capital de pornire de doar 10.000 euro, Doina Cepalis a inceput in 2007 sa produca scaune de masini pentru un concern francez, in regim de lohn. Un an mai tarziu a renuntat la lohn si a trecut la fabricarea de huse si centuri de siguranta pentru scaunele auto de copii sub marca proprie. In prezent, compania TE-ROX Prod, condusa de Doina Cepalis, exporta in 55 de tari, este furnizorul unor branduri sonore precum Ferrari si Chicco si are o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro.

Conferinta Afaceri.ro Iasi va reuni oamenii de afaceri din nordul Moldovei care doresc sa acceseze pietele externe si sa se impuna cu produse “made in Romania”. Explorarea oportunitatilor pe care le deschide apartenenta la Uniunea Europeana, precum si lamurirea unor dileme de tip ”outsourcing versus brand propriu” vor face obiectul dezbaterilor din prima parte a conferintei.     Detaliile, programul si optiunile de participare la conferinta organizata de Arhipelago Interactive, APEC si Camera de Comert si Industrie Iasi, sunt disponibile pe www.afaceri.ro   Conferinta Afaceri.ro face turul Romaniei in 10 etape

Evenimentul de la Iasi face parte din seria de conferinte Afaceri.ro 2013, care si-a inceput circuitul in 19 aprilie, la Suceava . Urmeaza Iasi (Vineri, 24 mai) si Craiova (31 mai), apoi Brasov, Constanta, Galati, Cluj, Timisoara, Neamt si Bucuresti (29 noiembrie) .

Conferintele Afaceri.ro vizeaza potentialul de dezvoltare al fiecarei regiuni si aduc la lucru fortele care pot genera crestere locala, eficienta si afaceri noi. Ne adresam oamenilor cu simt practic si ne bazam pe puterea lor de a fructifica toolkit-ul pe care il oferim: •    informatii: oportunitati si provocari  •    oameni: modele si contacte  •    afaceri: idei si proiecte noi In 2013, Afaceri.ro adapteaza tematica fiecarui eveniment in functie de orasul gazda, pentru a crea valoare si conexiuni in zona cu potential”, a declarat Andreia Andrei, managerul conferintelor.     Circuitul Afaceri.ro 2013 se incheie la Bucuresti, in 29 noiembrie, cu un demers dedicat interconectarii comunitatilor de afaceri din Romania.

„Afaceri.ro Bucuresti este evenimentul de sfarsit de an pentru ca va conecta participantii conferintelor regionale si va facilita formarea de parteneriate intre oamenii de afaceri din diferitele zone ale tarii, intre antreprenorii din capitala si cei din provincie. Vom vorbi despre cum pot fi legate cele doua economii ale Romaniei: cea a Bucurestiului si cea a provinciei”, ne-a declarat Marius Alexa, CEO Arhipelago Interactive si initiatorul acestui proiect.

INSCRIERI

Lista de participanti ramane deschisa, iar cei interesati se pot inscrie online, la adresa www.afaceri.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: